Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Maç başı Bir TL
Yazar Mesaj
boYs Of HELL
(ஐ ♥―♥→ ‼… ultrAslan…‼ ←♥―♥ ஐ)

Grup: Super Moderator
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 11
Teşekkür Etti 146
183 Mesajında 207 Teşekkür Aldı
Maç başı Bir TL

Polatlıspor’un yeni yönetimi ile birlikte taraftarda yeni uygulamaya gidiliyor.Polatlıspor takımına destek olması amacı ile sezonun açılmasıyla birlikte taraftardan maç başına 1 TL bağış alınacak.

Taraftar bundan böyle stada 1 TL ücret karşılığında girerek maç izleyecek. Sezonun açılması ile birlikte yeni uygulamalara geçeceklerini belirten Polatlıspor yeni başkanı Ali Karaca , kulüp yönetimine yapılan eleştirilere ise “beni ilgilendirmez” cevabı verdi.

‘Polatlıspor’da görev dağılımı yapıldı’

Polatlıspor Kulüp Başkanı Ali Karaca beraberliğinde kulüpte görev dağılımı yapıldı. Polatlıspor yeni başkanı Karaca olurken as başkanlığa Ercan Yıldız getirildi. Polatlıspor’u başarıya taşıyacaklarının sözünü veren Karaca, kulüp yönetimine yönelik yapılan eleştirilere “ne beni nede ekibimi ilgilendirmez” dedi.Başarılı olamayacağı hiçbir projenin altına imza atamadığını belirterek , Polatlıspor kulübünün büyüklüğünü anlatan KARACA , Polatlı’da gençler arasında futbol maratonu düzenleyeceklerini söyledi.Polatlıspor Kulübü yönetim Kurulu Başkanı Ali Karaca yaptığı basın açıklaması ile eski yönetime de teşekkür etti. Karaca “Polatlıspor yeni seçilmiş yönetim kurulu olarak , aramızda yaptığımız görev dağılımında As Başkanlığa Ercan Yıldız, Saymanlığa Zeki Taşer, Genel Kaptan Fehmi Tarhan, Basın sözcüsü Cahit Tekbaş, genel sekreter Adil Çınar getirilerek ek alt yapı oluşturulmuştur. Bizler yeni ekip olarak Polatlıspor’un başarısının bugüne kadar yapmış olduğumuz işlere nasıl inandıysak, inanıyorum ki Polatlıspor’u hakkettiği yere taşıyacağız. Biz ve bizden kimse başarısız olmamızı beklemesin ben bu ekiple yola çıkarken , başaralı olmayacağım bir projenin altına imza atmam. Polatlıspor çok büyük bir ailedir, çok büyük bir kulüptür ve o kulüp hakkettiği yere gelecektir. Bunu yaşayacağız ve göreceğiz. Bizler eski kulüp antrenörümüz Mesut Üretir’in Adıyaman Spor Kulübü ile anlaşmasından sonra kulübümüze As takımın başına Polatlı’da büyümüş, Polatlı’da futbol oynamış bir arkadaşımızı kulübün başına getirdik.

Gençler arası futbol turnuvası yapılacak

Sonuç ne olursa olsun, Polatlıspor’un özellikle sezon açılışından önce Polatlı’nın geneline ilişkin Polatlılı çocuklar arasında bir turnuva hazırlayarak, başarılı gençleriz arasında eleme yaparak bu gençleri Polatlıspor kampına sokacağız. Polatlıspor’un kadrosunu bozamadan bu kadroya takviye yaparak, profesyonellikten dönmüş 4-5 sporcu arkadaşımızı As takımıza katarak daha güçlü konuma getireceğiz. Kulübün maddi imkanları geçen yıla oranla yarı yarıya inmiştir.

Taraftardan maç başına 1 TL alınacak

Bizler Kulübümüzün maddi olarak güçlenmesi için bundan sonra sezonun başlaması ile birlikte şehir stadında maç seyretmeye gelen sporseverlerimizin Polatlıspor’a destek olmaları için 1 TL yardım makbuzu bastıracağız. Herkes maça girerken 1 TL bağış yapacak. Buda Polatlı halkının pastadaki payı olacaktır. Geçmişte ve bugüne kadar yöneticilik yaparak büyük emek sarf eden insanlara teşekkür ediyorum. Ne bundan sonra nede bundan önceki eleştiriler ne beni nede ekibimi ilgilendirmez. Eleştiriye de her zaman açığız. Spor yöneticiliğinin en kadar zor bir meslek olduğunu herkes bilmektedir, bizler fedakarlık yapmaya geldik, rant, kişilik ve itibar yapmaya nede mevki ve makam sevdası için gelmedik. Hedefimiz Polatlı’nın çocuğu olarak , arkamızda bir eser bırakır takımımızı başarılı bir yere getirirsek ne mutlu bizlere” dedi.

Hoşçakal Sarı Kırmızı artık ARMAnın PEŞİNDEYİZ!!!
02-07-2010 04:00 PM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Deniz Karaş
Ceyarı istiyoruz Kapalıda bekliyoruz

Grup: Moderators
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 2
Teşekkür Etti 9
25 Mesajında 35 Teşekkür Aldı
RE: Maç başı Bir TL

1 TL dediğin nedir ki .. her türlü verilir. para değil sonuçta çekirdek alacağınıza parayı klübün futbolcularına vewri çok mu yani ? .. Geçen sen ve daha önceki senelerde eleştirenler sizlere sesleniyorum işte destek zamanı klüp sizindi ya hani .. hadi bakalım maça girerken bir lirayı verecek misiniz ? .. Şimdiden söylüyorum o kadar tantana edenler 1 lira değil 1 kuruş para vermezler ? ... ama bize kombine kart çıkartın almayan .. Eleştirenlerden beter olsun ... Bakalım yeni Sezonda Kapali Tribünde kim olacak ? o da ayrı bi merak konusu .. Bu kafayla gidilirse bu takımın taraftarı bi arpa boyu yol alamaz nerden mi biliyorum ? .. Görünen köy klavuz istemez ....... Bu Şehirde Bizim Bu Takımda Polatlıspor Kimsenin Babasının Malı değil tek kuruş faydası olmayanlar bu takımı eleştirmesin !!!!!! ...

polatlı sokaklarında
yürüyoruz formalarla
sayımız onbinler oldu
sarısıyla siyahıyla
sarın güneş gibi olsun
siyahın damarımda kan
sensiz geçmesin bu yaşam
senin için bütün kavgam
1963 de doğdu şanlı Polatlımız
ıssız kuytu köşelerden
and olsunki döneceğiz
o günlere inanarak
dalgalan sarıyla siyah
acıların arasından
söyle isyan marşımızı
kalksın eller üçlü için
haykıralım şimşek için
son nefesi verir gibi
şehadet getirir gibi
11-07-2010 08:17 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git: