Kick Boks Federasyonu başkanlığının düzenlediği Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda birinci ilçemizden çıktı. Elazığ’da düzenlenen turnuvada birinci hemşerimiz Yusuf Ceylan oldu. Polatlı’ya büyük bir gurur yaşatan Yusuf Ceylan’ın katıldığı turnuvaya 60 ilden 1685 sporcu, idareci ve antrenör katıldı.
Türkiye Kick Boks Şampiyonası Sona Erdi
CEYLAN Büyük Bir Başarıya İmza Attı Kick Boks Federasyonluğu başkanlığında Elazığ'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Turnuvasına 60 ilden yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde bay bayan 1685 sporcu, idareci ve antrenör katıldı. 12-17 Temmuz tarihleri arasında Elazığ’da düzenlenen Türkiye şampiyonasında, ilçemizden Yusuf CEYLAN Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı zamanda 48 kilo’da bayanlarda Pelin HARMANCI Türkiye üçüncüsü, 42 kilo ve 84 kilo erkeklerde Samet EKER ve Doğan ÖZKÖK üçüncülük madalyasını alarak toplamda 4 madalya aldılar. Mutluluğu gözlerinden okunan Yusuf CEYLAN “Başarılarımın devamı gelecek” dedi.
Her şey Polatlı İçin
Kick Boks Şampiyonası sonrasında görüşlerini aldığımız Kulüp Antrenörü Abdullah Soytürk: “Bir yıldır hazırlandığımız bir şampiyonaydı. Türkiye’nin her ilinden katılımcılar vardı. Biz ilçemizi en güzel şekilde temsil ettik.Madalyaları da alarak ilçemize şampiyonluğu getirdik. Hedefimiz Avrupa ve Türkiye Şampiyonluğu” dedi. Ayrıca SOYTÜRK çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek; “ilçemiz için elimizden geleni öğrencilerimizle birlikte yaptık. Bize destek olan, bugüne kadar yakın ilgi ve alakalarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi bir borç biliyorum” dedi.
Teakwondo Spor Kulübü başkanı İzzet Taşar ise "Kick Boks Federasyonluğu başkanlığında Elazığ'da düzenlenen turnuvada Türkiye şampiyonluğu kazananları tebrik ediyorum. Önümüzde yapılacak Polatlı Kaymakamlık Kick Boks kupasında şampiyon olarak, ilçemize yeni başarılar getirmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Yakın ilgi ve alakalarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi bir borç biliyorum" dedi.
Polatlı İstiklal